Cheese Workshop! * Taller de quesos

On October 17th I enjoyed a “cheese workshop” at Another Story in Emquartier.
We were a small group of people, 12, different nationalities.
Organized by Gilles Sandre (from Amantee Bakery) and Jean-Yves Bordier (from Bordier Selection).

Jean-Yves explained interesting facts about the production of his butters and cheeses. Also he told us some hilarious stories about himself as a butter artisan.
I discovered new, unknow and surprising butter tastes; with lemon, seeds, spicy one, etc. I learned to cut and serve it, all my life doing it incorrectly!
I’m glad that cheese, coldcuts and wine is becoming more popular in Thailand and be able to enjoy workshops like this one.

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El Sábado 17 de Octubre disfruté de un “taller de queso” en Another Story en Emquartier.
Eramos un grupo de 12 personas de distintas nacionalidades.
Organizado por Gilles Sandre (de Amantee Bakery) y Jean-Yves Bordier (de Bordier Selection).
Jean-Yves Bordier a parte de darnos a conocer hechos curiosos sobre la producción de sus mantequillas y quesos, nos contó anécdotas que provocaron más de una carcajada.

Descubrí, gustos nuevos y totalmente desconocidos y sorprendentes de mantequilla; de limón, picante, con semillas, etc.
Aprendí a cortar y servir la mantequilla, ¡llevaba toda mi vida haciéndolo incorrectamente!. Interesante saber como hacen las cortezas de los quesos.

Me alegra que se esté despertando el interés por los quesos, embutidos y vinos en Tailandia y poder disfrutar de talleres como este.

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