Dinner at BUNKER (Sathorn 12)

Contemporary American Cuisine with influences of Asian flavors in a 80’s diner setting.
Artadi Artazuri Grenache Rojo 2013 (Rioja, Spain) by glass, 330THB it was my wine choice.
The three of us liked the place, looking forward to come back for some cocktails and new dishes (Seared Spanish Octopus, Cured Foie Gras Torchon, Local Ricotta Ravioli, Crispy Sea Bass, Saltbush Lamb Ruck).

Parking: Yes.
Wifi: Yes.
Kitchen time: 18.00 – 00.00
Where: 118/2 Soi Suksa (Sathorn 12), Bangkok 10500 – Tel: +66 2 234 7749. – BTS: Surasak.

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Este local decorado muy al estilo años 80, ofrece una combinación de cocina americana contemporánea con ingredientes asiáticos bastante sorprendente. Con ganas de volver para degustar otros platos como el pulpo español braseado, foigras Torchon curado, raviolis de ricota, lubina crujiente, cordero con especias y su extensa carta de vinos y cockteles.

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1

Crispy Vegetables: Market Herbs and Vegetables, Nori Emulsion. 325THB
** Verduras crujientes: Hierbas y verduras de mercado, emulsión de nori.

2

Wagyu Beef Tartar: Daikon, Radish Sprout, Quail Egg. 400THB
** Tartar de ternera Wagyu: Daikon, brotes de rábano, huevo de codorniz.

3

Cavatelli: House made pasta, Fennel Sausage, Chinese Kale. 450/700THB
** Cavatelli: pasta casera, Salchicha de hinojo, Kale china.

4

Whole Roasted Fluke: Artichokes, Pickled Cucumber Sauce, Brown Butter. 850THB
** Platija asada: Alcachofas, salsa de pepinillos, mantequilla dorada.

5

Bites for the table: Chef’s Selection of Sweet Treats. 300THB
** Bocaditos para la mesa: selección de dulces del Chef.

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